De nieuwe revolutionaire gezichtsbehandeling ULTRALIFT® van Schoonheidsinstituut ShapeCare.


Deze nieuwe ULTRALIFT behandelingstechniek van ShapeCare wordt ook wel non-surgical facelift genoemd. Deze revolutionaire techniek wordt bij ShapeCare toegepast bij een gelaatsbehandeling. Ultralift werkt middels laag frequente wisselstroom om bepaalde spieren in het gezicht te verstevigen, zodat het gelaat strakker wordt.

ShapeCare ULTRALIFT (non-surgical facelift)

Met deze nieuwe revolutionaire huidverzorgingsapparatuur kunnen wij bepaalde spieren van het gelaat aanspannen of verlengen, kan de huid worden gelift en de Dermalogica producten beter worden opgenomen in de huid. Het eindresultaat is verbluffend.

Duur behandeling (90 minuten):

Voor de  behandeling wordt het gelaat eerst goed gereinigd. Hierna brengen we een aangepaste exfoliant aan en daarna start de behandeling. De ULTRALIFT behandeling maakt gebruik van de veilige en kleine microstroomstootjes, waarbij bepaalde spieren in het gezicht worden aangespannen of ontspannen. De behandeling is volstrekt pijnloos en wordt ervaren als een gezichtsmassage.

Dermalogica producten:

Tijdens de ULTRALIFT gelaatsbehandeling worden ook specifieke producten van Dermalogica in de huid ingesluisd afhankelijk van uw huidtype en soort behandeling die u wenst. De combinatie van ULTRALIFT en Dermalogica geven de mooiste en natuurlijkste resultaten aan uw gelaat.

Na de behandeling:

Onmiddellijk na een ULTRALIFT behandeling zal de huid strakker, soepeler en jeugdiger aanvoelen. Ook kunnen specifieke behandelingen plaatsvinden om lijnen of rimpels in het gezicht te reduceren of wallen onder de ogen te laten verdwijnen. Afhankelijk van de huidconditie kunnen meerdere behandelingen noodzakelijk zijn

Prijs 1e behandeling ULTRALIFT € 95,-
Inclusief Dermalogica producten
Duur 1e keer 90 minuten (inclusief huidanalyse)

Eventuele vervolbehandeling ULTRALIFT € 75,-
Duur 90 minuten
Achtergrond informatie ULTRALIFT behandeling (non-surgical facelift)

De behandeling is gebaseerd op de anotomie van het gezicht. Deze specifieke en professionele kennis en ervaring is ruimschoots aanwezig bij Schoonheidsinstituut ShapeCare in Kalmthout.
Deze ULTRALIFT techniek zal namelijk verslapte spieren hun stevigheid weer teruggeven en sterk aangespannen spieren (zoals fronsspieren) weer laten relaxen, zonder de spieren hierbij samen te laten trekken.

Tijdens de behandeling worden individuele spieren via een speciale techniek de juiste richting ‘opgeduwd’ met beweegbare elektroden waar microstroom doorheen loopt. Daarnaast brengt het toepassen van de microstroom de bloed en lymfestroming op gang.
Ook zal de microstroom de elektrische impulsjes nabootsen die onze cellen gebruiken voor allerlei celprocessen en kan zó een positieve invloed op deze celprocessen uitoefenen (zoals het optimaal verhogen van de eiwitsynthese). Dit kan het huidweefsel gezond en stevig maken én zelfs collageenproductie stimuleren.


Copyrights  ShapeCare