Professionele behandelingen in luxe sfeer...

Wij leven om klanten een mooier uiterlijk te geven met alle middelen die tot onze beschikking staan en werken met een glimlach. Succes creëer je immers met een mooier uiterlijk!

ShapeCare staat voor kwalitatieve en professionele behandelingen in een stijlvol kader in het hart van Kalmthout. U vindt ons op de Van Dammedreef 14 te Kalmthout, in het verlengde van de Missiehuislei waar de Zonnekind school is gevestigd. Met veel privacy, een luxe sfeer en voldoende parkeerplaatsen!

Alice Meeusen

Alice Meeusen is tijdens haar studie op de universiteit in aanraking gekomen met de medische wereld van plastische chirurgie. Na haar modelcarrière begon zij als consultant voor klinieken voor borst- en lichaamscorrecties, gezichtsbehandelingen en tandheelkunde.


Dermalogica Skin Care Expert.

Vervolgens heeft zij zich verder gespecialiseerd in huidverbetering, het anti aging proces, cavitatie, lymfedrainage en spierversteviging. Volgde specifieke opleidingen en onderzocht de medische kant omtrent anti-aging om haar klanten de juiste analyse en adviezen te kunnen geven. Daarnaast is zij ook een Dermalogica Skin Care Expert.

Maak nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken en maak kennis met nieuwe revolutionaire technieken om jonger en slanker te worden. Bel 0497998771