Privacy Statement ShapeCare

ShapeCare respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om op een snelle en zorgvuldige manier (vak)informatie aan u te verschaffen met betrekking tot de activiteiten van ShapeCare.

ShapeCare legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw behandelingen. Uw gegevens worden door ShapeCare niet aan derden gegeven, of worden gebruikt om u te informeren over relevante producten en diensten.

Gegevens met betrekking tot uw bezoekgedrag gebruiken wij voor onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze producten en diensten. Om u bij het bezoek aan een website van ShapeCare te kunnen herkennen, maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij ook voor het verzamelen van gegevens over het bezoek van onze website. De door u aan ons op deze wijze beschikbaar gestelde informatie wordt door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt en geschiedt op een nette en zorgvuldige wijze.