Gelaatsbehandelingen om er jaren jonger uit te zien.

 
Feit is dat een professionele gezichtsbehandeling verder gaat dan alles wat je in huis hebt. En de huid veranderd nou eenmaal naarmate we ouder worden. Onze Dermalogica expert kan u helpen om uw gezicht fris en stralend te maken. Een professionele gezichtsbehandeling begint met een huidanalyse van uw huid en vervolgens en na deze analyse bespreken we samen welke behandeling voor u de beste keuze is. Daarnaast beschikt ShapeCare over de nieuwste Ultralift techniek om uw huid strakker te maken en lijntjes en rimpels te reduceren.


Nieuw: Ultralift gelaatsbehandeling (non-surgical facelift)

 Deze nieuwe Ultralift  behandelingstechniek van ShapeCare wordt ook wel non-surgical facelift genoemd. Met deze nieuwe revolutionaire huidverzorgingsapparatuur kunnen wij bepaalde spieren van het gelaat aanspannen of verlengen, kan de huid worden gelift en de gebruikte Dermalogica producten beter worden opgenomen in de huid. Het eindresultaat is verbluffend.

Duur behandeling: 90 min.
ULTRALIFT-gelaatsbehandeling: Prijs:  € 95,-
Inclusief huidanalyse

 

Anti-aging: Dermalogica AGE smart

AGE smart geeft voeding, energie en regeneratie voor een (vroegtijdig) huidveroudering of (chronisch) droge huid. Huidveroudering wordt bij de bron aangepakt. Dit gebeurt door de biochemische reacties die in de huid tot veroudering leiden, te voorkomen en te herstellen. Een verstevigende behandeling die de huid glad maakt en aanspant, de contouren lift, lijntjes vermindert en de huidkleur verbetert. Inclusief decolleté.

Duur behandeling: 90 min. |
Anti-aging behandeling: Prijs:  € 65,-
Inclusief huidanalyse

 

Acne: Dermalogica Medicated Clearing

 Heeft u last van Acne, kleine littekens en onzuiverheden in uw huid?
Dan kunt u deze professionele behandeling van acne nemen. Deze behandeling voorkomt, behandelt en vermindert ontstekingen. Perfect voor een schone, heldere en gave huid. Inclusief het verwijderen van dode huidcellen en mee-eters, daarbij aanpak van grove poriën, en het reduceren van talgproductie en bacteriën.

Duur behandeling: 90 min.
Acne-behandeling: Prijs:  € 65,-
Inclusief huidanalyse

 

Dermalogica UltraCalming         

 Een geïrriteerde huid? Dan is de Ultra Calming behandeling iets voor u! Ideaal voor de (over)gevoelige, allergische, onrustige en hormonale huid. Brengt de huid in balans. Kalmeert, beschermt optimaal en verhoogt de weerbaarheid. Zorgt voor vermindering van roodheid, irritatie, blaasjes, pukkeltjes en jeuk.

Duur behandeling: 90 min. 
Prijs Ultracalming gelaatsbehandeling  € 65,-
Inclusief huidanalyse

 

Teenage CleanStart        

  Ben jij klaar voor Clean Start? Een gave huid voor jongeren van 12 tot 20 jaar?
Clean Start is een nieuw merk met huidverzorgingsproducten voor jongeren ontwikkeld door de experts van Dermalogica. Reinig, pak problemen aan en bescherm je huid. In enkele stappen naar een mooie en gezonde huid.

Acne behandeling voor jongeren
Tijdens deze behandeling wordt je huid grondig schoon gemaakt, en gaan we de strijd met puistjes aan! Een frisse, stralende huid is het resultaat.


Duur behandeling: 45 min. 
Prijs voor teenage behandeling:  €  45,-
Inclusief huidanalyse