Shapecare zorgt voor succesvolle mannen die strak en slank door het leven willen gaan. ?Weinig tijd hebben maar toch goed tevoorschijn willen komen. Elke man krijgt vroeg of laat last van overtollig vet daar moeten we ook niet moeilijk overdoen. U wilt echter een strakke platte buik?

Strakke buik? Ga voor een cavitatie behandeling!

Nu biedt ShapeCare u de mogelijkheid om in slechts 40 minuten al bij de eerst behandeling uw buikomtrek  in omvang te reduceren door middel van een nieuwe revolutionaire en bewezen techniek: ShapeCare Lipo Cavitatie.

Hoe werkt lipocavitatie?

Zeer eenvoudig. U krijgt een aantal platen op uw buik of plaatsen waar u slanker zou willen worden. Deze platen sturen laagfrequent ultrasone geluidsgolven door de huid aan de oppervlakte waardoor de vetcellen opengaan en het overtollige lichaamsvet vrijkomt. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd door uw lichaam.

Effectief resultaat met lipocavitatie!

Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het lichaam maakt bovendien geen nieuwe vetcellen meer aan.

Echter, ons lichaam is wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw (lege) vetcellen (welke niet door de cavitatie behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken. Om op gewicht te blijven is het belangrijk om een gezond eetpatroon aan te houden en indien mogelijk ook sporten en veel water drinken, hierdoor worden nog betere resultaten behaald.

Sporters en strakke buik...

Ook sporters kunnen de laatste vetrimpels soms niet meer wegtrainen. Hier is cavitatie dan de oplossing voor!