Laat u verwennen met het beste...

Internationale filmsterren gingen u voor zoals; Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Michel Pheifer, Opra Winfrey, Beyonce, Blake Lively en Natalia gebruiken Dermalogica producten voor een natuurlijke tint en een gezonde huid. Ook de Vlaamse TV-sterren weten de weg naar Kalmthout te vinden.

Schoonheidssalon

Dankzij de ervaring van meer dan 25 jaar staat Dermalogica® nummer één in de top van professionele merken. In onze schoonheidssalon vindt u alle Dermalogica producten en kunt u ze uitproberen en onze schoonheidsspecialiste zal u graag verder helpen. Bij ShapeCare is alleen het beste goed genoeg voor u!

Dermalogica expert

ShapeCare is een Dermalogica expert die uw huid analyseert door middel van Face Mapping, en zo een totale huidanalyse van uw gelaat maakt. Op basis van deze uitkomst worden samen met u de verbeterpunten van uw huid opgesteld en volgt een behandelingsadvies.

Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een huidanalyse door onze skin care therapist en expert op het gebied van Dermalogica producten voor een jonger uiterlijk!

Verwen uzelf en maak vandaag nog een afspraak. Tel.: 0497998771