Nieuw: Pro Power Peel celvernieuwing voor een mooier gelaat!


Onze celvernieuwing vertraagt drastisch bij het ouder worden, oplopend van 20 dagen bij jongvolwassenen tot meer dan 30 dagen bij oudere personen. Wanneer dit gebeurt wordt de huidskleur en textuur op verschillende manieren beïnvloed.

Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels, acne problemen kunnen ontstaan en pigmentschade ontstaat of neemt toe. Het inzetten van een chemische peeling is dan één van de meest effectieve manieren om deze huidveranderingen aan te pakken.

 Als huidspecialiste van Dermalogica kunnen wij het inzetten voor verschillende huiddoelen,  variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid. Met onze  nieuwste behandeling ‘Pro Power Peeling’  verwijderen we de bovenste laag van de huid om zo de celdeling en vernieuwing te stimuleren. Hierbij verbeteren we de textuur en uitstraling van jouw huid.


Voordelen chemische peeling:

Anti-aging:
Vermindert fijne lijntjes en geeft een egale en zachte huid. Vermindert tekenen van veroudering, verkleint poriën en stimuleert de callogeenproductie

Acne:
Exfoliatie kan helpen om tot diep in de follikel te zuiveren en celvernieuwing te stimuleren.

Dehydratatie:
Exfoliatie kan helpen om dode huidcellen te verwijderen en nieuwe, met vocht gevulde cellen naar de oppervlakte te brengen.

Hyperpigmentatie:
Exfoliatie kan helpen om donker gekleurde cellen sneller van de huid af te schilferen, en de melanineproductie kan worden verminderd waardoor pigmentvlekken minder zichtbaar zijn.

U wilt uw gezicht weer laten stralen en even ontstressen?

Duur behandeling: 60 min. | Prijs:  € 75,-
Inclusief huidanalyse
Inclusief Dermalogica producten

Verwen uzelf en bel nu voor een afspraak. Tel.: Bel. 0497 998 771

Voor het beste resultaat wordt een Pro Power Peeling  aangeraden in een kuur van 3 behandelingen.