Schoonheidsinstituut ShapeCare werkt met de nieuwste medische- en professionele apparatuur. Tijdens het eerste intake gesprek worden alle facetten van lipocavitatie met u doorgenomen. Uw wensen worden  besproken, de te behandelende plaatsen opgemeten en krijgt u een vrijblijvend advies. Binnen een maand kunt u de echte resultaten zien en dat met 3 x 1 behandeling per week. Dankzij deze technologie kunt ook uw ideale lichaam realiseren.

Welke resultaten mag u verwachten van lipocavitatie?

De eerste resultaten zijn al snel zichtbaar, want u wordt voor- en na de behandeling opgemeten. Tijdens een cavitatie kuur moet u eigenlijk alleen water drinken en geen alcohol consumeren. Immers de vetcellen moeten via het lichaam worden afgevoerd. Daarnaast is een paar uur sporten per week aan te raden. Immers als het vet weg is gehaald moeten de spieren worden versterkt. Bijvoorbeeld als het vet bij de buik wordt weggehaald moet u wat buikspieroefeningen gaan doen om de buikspieren sterker te maken.

Ervaringen cavitatie behandelingen.

De cavitatie behandelingen en ervaringen zijn bij alle klanten positief. De resultaten kunnen echter variëren omdat sommige klanten ook meer zijn gaan sporten en zodoende 8-10 kilo zijn afgevallen en een strakke buik hebben gekregen door ook wat tijd te besteden aan buikspieroefeningen. Mensen die alleen maar een kleine kuur hebben gedaan zijn 1 kledingmaat teruggegaan terwijl er ook klanten zijn die 2 maten zijn teruggegaan door de cavitatie behandelingen te combineren met een paar uur per week aan sport te besteden.

De afgebroken vetcellen komen nooit meer terug. Echter, bij veel eten komen er wel nieuwe vetcellen bij!
Ook zijn er sporters die de vetrimpels of vetplooien niet krijgen weggetraind. Hierbij is cavitatie dan de manier om snel deze vetrimpels te laten verdwijnen. Sporters kunnen deze plaatselijk laten behandelen in de schoonheidssalon van ShapeCare.

Ik heb inmiddels een prachtig adres gevonden op ongeveer 40 km van mijn huis . Dit is een totaal nieuw bedrijfje met een zeer gedreven vrouw aan het roer met de allernieuwste apparatuur. Ik vind de behandeling totaal pijnloos. Er kan alleen pijn ontstaan door te weinig gel en dat hoor je ook want dan ontstaat er een krakend geluid maar door voldoende gel aan te brengen heb je een homogene aansluiting met de huid. Ik ben in twee beurten 7 cm slanker geworden natuurlijk ondersteund door dagelijks minimaal 100 buikspieroefeningen te doen (p.m. 10 minuten). Ik ben razend enthousiast alles past weer veel beter, ik zie er iets jonger uit maar het voornaamste het buikvet verdwijnt waardoor het gevaar op suikerziekte enorm af neemt. Als dan ook het eetpatroon nog een beetje wordt aangepast gaat alles na verloop van tijd van zelf, ik voel me als herboren.
 J.X. van Goethem


Chris. Hoi Alice, Ik ben nu 8 kilo kwijtgeraakt, maar moet wel weer nieuwe kleding kopen! Nu weer strakke buik en mijn dokter vroeg hoe het kwam dat mijn vetpercentage zo sterk is gedaald. Volgens hem het moeilijkste om te realiseren! Thanks Alice.