Nieuw bij Schoonheidsinstituut ShapeCare… de revolutionaire gelaatsbehandeling bt-nano® Deze nieuwe bt-nano ultralift behandelingstechniek wordt ook wel non-surgical facelift genoemd, komt uit Amerika en werkt middels spierverstevigingen en specifieke iontoforese.

bt-nano ultralift (non-surgical facelift)

Met deze nieuwe revolutionaire huidverzorgingsapparatuur kunnen wij bepaalde spieren van het gelaat verkorten of verlengen, kan de huid worden gelift en de door ons gebruikte Dermalogica producten beter worden ingesluisd in de huid. Het eindresultaat is verbluffend.

De behandeling is gebaseerd op de anotomie van het gezicht en deze specifieke en professionele kennis en ervaring is ruimschoots aanwezig bij het schoonheidsinstituut van ShapeCare. Deze bt-nano ultralift  techniek zal namelijk verslapte spieren hun stevigheid weer teruggeven en sterk aangespannen spieren (zoals fronsspieren) weer laten relaxen, zonder de spieren hierbij samen te laten trekken.

Tijdens de behandeling worden individuele spieren via een speciale techniek de juiste richting ‘opgeduwd’ met beweegbare elektroden waar een microstroom doorheen loopt. Daarnaast brengt het toepassen van de microstroom de bloed en lymfestroming op gang. Ook zal de microstroom de elektrische impulsjes nabootsen die onze cellen gebruiken voor allerlei celprocessen en kan zó een positieve invloed op deze celprocessen uitoefenen (zoals het optimaal verhogen van de eiwitsynthese). Dit kan het huidweefsel gezond en stevig maken én zelfs collageenproductie stimuleren.

Na de behandeling bt-nano ultralift

Onmiddellijk na een bt-nano ultralift behandeling zal de huid strakker, soepeler en jeugdiger aanvoelen. Ook kunnen specifieke behandelingen plaatsvinden om lijnen of rimpels in het gezicht te reduceren of wallen onder de ogen te laten verdwijnen. Afhankelijk van de huidconditie kunnen meerdere behandelingen noodzakelijk zijn.


Prijs per behandeling bt-nano € 95,-
Inclusief Dermalogica producten
Duur 60 minuten
Afspraak maken kan via  T. 049 799 8771