FABEL: het gebruik van een masker kost veel tijd Dankzij de hoge concentraties werkzame stoffen in Dermalogica’s maskers is een inwerktijd van 5-7 minuten al voldoende. Daarnaast hoeven sommige maskers niet van de huid verwijderd te worden (bijvoorbeeld Skin Hydrating Masque en Multivitamin Power Recovery Masque). Hierdoor kunnen ze de huid terwijl je slaapt een extra boost geven.

Waarom is het zo goed om een masker te gebruiken in je huidverzorgingsroutine? 

 1. Je ervaart direct resultaat
  Door de hoge concentraties werkzame stoffen in Dermalogica’s maskers ervaar je direct na het verwijderen ervan al resultaat op de huid.
 2. Je verbetert je huidconditie 
  Door regelmatig een masker te gebruiken dat afgestemd is op jouw huidbehoefte, geef je de huid een flinke oppepper en verbeter je de huidconditie.
 3. Je pakt specifieke huidzorgen aan 
  Maskers zijn ideaal voor het aanpakken van specifieke huidzorgen zoals dehydratatieonzuiverheden en verlies van elasticiteit.
 4. Je ondersteunt je dagelijkse verzorging 
  Door regelmatig een masker te gebruiken, ondersteun je de werking van de huidverzorgingsproducten die je dagelijks gebruikt.
 5. Je versterkt je huidbarrière 
  Dermalogica’s maskers bevatten hoogwaardige en herstellende ingrediënten, waardoor opgelopen huidschade kan worden hersteld en de huidbarrière wordt versterkt.
 6. Je ontspant lichaam en geest 
  Naast gunstige effecten op de huid, kunnen maskers ook een positieve uitwerking hebben op de geest door tijdens het inwerken van het masker echt even tijd voor jezelf te nemen.