Steeds meer mensen kiezen voor cavitatie. Cavitatie is namelijk de manier om vet en cellulite veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. De methode is bewezen effectief, veilig en geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Cavitatie door ultrasone geluidsgolven

Cavitatie komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven. Deze afgebroken vetcellen verlaten op natuurlijke wijze het lichaam (gedeeltelijk via de nieren en gedeeltelijk via de lever). Bindweefsel, organen, bloedvaten en zenuwen blijven hierbij onbeschadigd.

Deze laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij, vervolgens wordt het op een geheel natuurlijke manier afgevoerd. De behandeling is uitermate geschikt voor het aanpakken van probleemzones zoals; de lovehandles, dijen, bovenbenen, buik, rug of armen.

Omdat het lichaam niet hele grote hoeveelheden met vetcellen tegelijk kan afbreken, kan deze behandeling ook maar op kleine gedeelten van het lichaam tegelijk worden gebruikt. Deze methode is dus erg geschikt voor de zogenoemde probleemzones. De kleine vetophopingen op de heupen (lovehandles), onder de billen, de dijen, buik of de rug. Mensen die last hebben van cellulitis, zullen ook veel baat hebben bij een Cavitatie behandeling. Om het resultaat helemaal naar wens te krijgen zijn vaak meerdere behandelingen nodig.

Hoe gaat een cavitatie behandeling in zijn werk?

Bij een cavitatie behandeling, wordt er eerst contactgel aangebracht op de huid. Vervolgens worden de transducers van het cavitatie apparaat op de plekken gezet waar het vet verwijderd moet worden. De behandeling doet geen pijn. Er kan hooguit een wat prikkelend of warm gevoel ontstaan. Na de behandeling is het raadzaam om veel water te drinken om de afgebroken vetcellen door het lichaam te laten afvoeren.

Daarbij  treedt er geen pijn op, geen blauwe plekken en wordt geen schade toegebracht aan andere weefsels. U heeft geen herstelperiode nodig, zodat u vlak na de behandeling gewoon uw activiteiten kan verder zetten.

Prijzen cavitatie

De prijs van een Cavitatie behandeling, ligt op  € 95,- per behandeling. Maar vaak is één behandeling niet genoeg voor een goed resultaat. ShapeCare biedt daarom ook volledige kuren aan. Een kuur telt meestal zo'n 5 behandelingen. U betaalt hiervoor slecht € 450,-
Daarnaast krijg je een gratis voedingsadvies om het resultaat nog beter te maken.

Resultaten met cavitatie

Het eerste resultaat is direct meetbaar na slechts 1 behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zult u een vermindering van 2 tot 6 centimeter in omtrek kunnen meten per behandeling.

Een cavitatie behandeling is pijnloos

De behandeling is volledig pijnloos, er kan een lichte of warme tinteling waargenomen worden. Na de behandeling kan de klant de dagelijkse werkzaamheden hervatten. Wel is het aan te bevelend de behandeling 3 dagen lang veel water te drinken en geen alcoholische dranken te nuttigen.

Het resultaat van een cavitatie behandeling is blijvend

Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief.