Phyto-nature firming serum

Dermalogica introduceert een nieuwe manier om te kijken naar huidveroudering met het nieuwe Phyto-nature Firming Serum door voor de allereerste keer gebruik te maken van biomimicry technologie. 

Het geheim van Mathieu van der Poel

Onlangs verscheen een artikel over Mathieu van der Poel  over zijn perfecte  huidconditiehet geheim erachter….Shapecare en zijn dagelijks verzorgingsritueel. Wil je ook een advies op maat van onze huidexpert bel voor een afspraak Tel.

049 799 8771

bt-nano ultralift (non-surgical facelift)

Nieuw bij Schoonheidsinstituut ShapeCare… de revolutionaire gelaatsbehandeling bt-nano® Deze nieuwe bt-nano ultralift behandelingstechniek wordt ook wel non-surgical facelift genoemd, komt uit Amerika en werkt middels spierverstevigingen en specifieke iontoforese.

Puistjes door stress?

Puistjes kunnen worden veroorzaakt door veel verschillende factoren, zoals erfelijkheid, het gebruik van bepaalde medicatie en door verstoppende ingrediënten in cosmetica. Daarnaast is het beslist geen fabeltje dat stress de oorzaak kan zijn van onzuiverheden.

Integendeel! Het is wetenschappelijk bewezen dat stress zijn weerslag heeft op de huid. Maar hoe komt dat precies?

Vitamine B

Vitamine b naast positieve effecten op de gezondheid, hebben de vitaminen uit het vitamine b-complex ook positieve effecten op de huid. dermalogica gebruikt in haar producten verschillende vormen va

n vitamine b, namelijk vitamine b3, b5 en b8.

6 redenen om een masker te gebruiken

FABEL: het gebruik van een masker kost veel tijd Dankzij de hoge concentraties werkzame stoffen in Dermalogica’s maskers is een inwerktijd van 5-7 minuten al voldoende. Daarnaast hoeven sommige maskers niet van de huid verwijderd te worden (bijvoorbeeld Skin Hydrating Masque en Multivitamin Power Recovery Masque).

Hierdoor kunnen ze de huid terwijl je slaapt een extra boost geven.

Vitamine C

Vitamine C is een sterke antioxidant die essentieel is in onze voeding. Ook toegepast in huidverzorging is deze vitamine van groot belang!

Prime(r) time!

Dermalogica heeft drie primers in haar assortiment die qua samenstelling - en daardoor ook qua werking op de huid - van elkaar verschillen.  Dermalogica's primer combineren het beste van huidverzoring en make-up.

Ze bieden niet alleen langhoudende dekking en een egale finisch, maar hebben (in tegenstelling tot veel BB of CC creams) ook huiverbeterendeeigenschappen.

Nightly lip treatment

Love your lips! praat.. zing… lach… zoen… Je lippen laten zien wie je bent en wat je voelt!  Onze lippen zijn een belangrijke tool. We gebruiken ze om te lachen, te praten, te zoenen, te eten etcetera.

Door de vele bewegingen die onze lippen maken is het logisch dat huidveroudering rondom de mond relatief snel zichtbaar is. Verzorging van de lippen wordt echter vaak vergeten, wat leidt tot lijntjes en rimpels rondom de mond naamate we ouder worden. Door goede verzorging van de lippen en lipcontouren kunnen (verticale) lijntjes en volumeverlies worden voorkomen en verminderd. Goede verzorging van jouw lippen én die van je klanten wordt gemakkelijk met dit nieuwe product én onze lip-tips!