Huidveroudering door afname van collageen en elastine.

Collageen en elastine zorgen ervoor dat de huid sterk, elastisch en glanzend blijft. Na het 25e levensjaar neemt de productie van deze bouwstoffen echter behoorlijk af. Het gevolg: de huid verouderd, rimpels, frons rimpeltjes, lijntjes en vouwen, gaan zich vormen. Daarnaast kan het proces ook nog eens worden versneld door andere factoren zoals: luchtvervuiling, stress en blootstelling van de huid aan de zon.


Nieuw: Anti aging kuur met Fotobiostimulatie.

Met behulp van fotobiostimulatie wordt het verouderingsproces van de huid en het lichaamsweefsel effectief tegengegaan. Fotobiostimulatie staat voor een pure vorm van licht, waardoor de aanmaak van collageen en elastine in de huid wordt bevorderd. Met zichtbaar resultaat: de huid krijgt de natuurlijke frisheid weer terug en ziet er weer jong en stralend uit.

De voordelen?

  • Gaat veroudering, rimpels en lijntjes zichtbaar tegen.
  • De huid wordt weer elastisch, stevig en soepel. reductie van rimpels en lijntjesmaakt de huid jong, stralend en strak
  • Bevordert de zuurstofopname en stofwisseling van de huid
  • Heerlijk ontspannende sessies – geen lasers, UV straling of warmte.

Collageen lichttherapie met collagenol gel voor optimaal resultaat!

Collagenol-633 is een speciaal ontwikkelde gel om de resultaten van de fotobiomodulatie behandeling te verhogen. De gel heeft een multifunctioneel effect: het voedt de huid, rekt de huid op, en werkt als een soort lens. Het collageen licht wordt hierdoor beter geabsorbeerd.

Duur behandeling: 45 min.
Anti aging kuur behandeling Prijs:  € 65,- 

Vervolgbehandelingen Prijs:  € 45,- 
Duur behandeling: 45 min.

Kuur van 10 behandelingen  € 400,-Ik ben zeer enthousiast over LED-lichttherapie. Het vraagt wel investering in tijd (3 weken 2-3 behandelingen per week), maar resultaat is duidelijk zichtbaar! Bovendien is het zeer aangenaam behandeling en rimpeltjes zijn verleden tijd!  Petra K.