VERWEN JEZELF MET EEN PRO POWER PEEL GELAATSBEHANDELING!

Onze celvernieuwing vertraagt drastisch bij het ouder worden, oplopend van 20 dagen bij jongvolwassenen tot meer dan 30 dagen bij oudere personen. Wanneer dit gebeurt wordt de huidskleur en textuur op verschillende manieren beïnvloed.


Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels, acne problemen kunnen ontstaan en pigmentschade ontstaat of neemt toe. Het inzetten van een chemische peeling is dan één van de meest effectieve manieren om deze huidveranderingen aan te pakken.

Nu unieke actie : Prijs per behandeling   € 75,- 
Nu 3 behandeling GRATIS!!

Aanbieding geldig t/m 30 juni a.s.
Maak nu een afspraak met ShapeCare. Tel.: 04 9799 8771

NU VOORDELIG AFSLANKEN?


Wilt u plaatselijk afslanken, definitief afrekenen met probleemzones zoals een buikje, lovehandles, zadeltassen, vetophopingen of cellulite? Afslanken op gebieden waar u dat wenst is vaak niet mogelijk door alleen gezonde voeding, lijnen of sport. ShapeCare maakt gebruik van de nieuwste Lipo Cavitatie* technologie van laagfrequente ultrasone geluidsgolven.

Nu unieke actie:  Prijs per behandeling  € 95,-   
NU 3e behandeling GRATIS!!

Aanbieding geldig t/m 30 juni a.s.
Maak nu een afspraak met ShapeCare. Tel.: 04 9799 8771


BEAUTY ANGEL: ANTI AGING KUUR M/V

Met behulp van fotobiostimulatie wordt het verouderingsproces van de huid en het lichaamsweefsel effectief tegengegaan met een kuur van 5 behandelingen. 

Beauty Angel staat voor een pure vorm van licht, waardoor de aanmaak van collageen en elastine in de huid wordt bevorderd. Met zichtbaar resultaat: de huid krijgt de natuurlijke frisheid weer terug en ziet er weer jong en stralend uit.  Inclusief Collageen gel om de resultaten van de fotobiostimulatie behandeling te verhogen.

Prijs per behandeling  € 65,-
NU 3e behandeling GRATIS!!

Aanbieding geldig t/m 30 juni a.s.
Maak nu een afspraak met ShapeCare. Tel.: 04 9799 8771


* De cavitatie resultaten kunnen per persoon variëren. Shapecare biedt diverse behandelingen die afhankelijk van het soort type huid en vet kunnen worden ingezet om de omtrek te verminderen.